In plus, nu iti mai faci griji la noi gasesti tot ce doresti!

 

Program

Luni

8.00-16.30

Marti

8.00-16.30

Miercuri

8.00-16.30

Joi

8.00-16.30

Vineri

8.00-14.00

Program audiente

Director

 

luni-joi :15.00-16.00

 

Avem 5 vizitatori online
Raport Activitate 2017 PDF Imprimare Email

Misiunea CRFPA Mehedinti este aceea de a orienta, pe termen lung, întregul proces de formare profesională a adulţilor în direcţia creşterii calităţii şi competitivităţii forţei de muncă la nivelul standardelor internaţionale. În acest sens, s-a urmărit îndeaproape desfăşurarea procesului de instruire teoretică şi practică a adulţilor.

Activitatea de formare profesională s-a desfăşurat în baza Planului de Formare Profesională, parte integrantă a Planului Naţional de Formare Profesională, elaborat anual de catre ANOFM şi aprobat de MMFPS.

Formarea profesională continuă este o masură activă definitorie pentru desăvârşirea profilului profesional al oricarei persoane aflate în cautare de loc de muncă. Prin asigurarea creşterii şi diversificării competenţelor profesionale ale şomerilor se ating, concomitent două obiective specifice: satisfacerea cererilor imediate pe piaţa muncii şi creşterea şanselor de ocupare în muncă a şomerilor.

În realizarea planului de formare profesională, CRFPA Mehedinti a avut în vedere propunerile agenţiilor teritoriale, a angajatorilor, cererea de pe piaţa forţei de muncă din aceste zone, precum şi a altor entităţi interesate în domeniul formării profesionale. În vederea dobândirii menţinerii şi ridicării nivelului competitivităţii profesionale pe piaţa muncii, ţinând cont de Legea nr.76/2002, privind bugetul asigurărilor pentru somaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, activitatea de pregatire iniţială şi continuă se adresează tuturor categoriilor de persoane beneficiare de prevederile acestor acte normative (persoane care au reluat activitatea ca urmare a încetării concediului pentru creşterea copilului, persoane angajate şi cuprinse la cursuri în scopul prevenirii şomajului, persoane din mediul rural etc.

Ataşamente:
FişierMărime fişierUltima modificare
Download-ează acest fișier (raport_2017.doc)Rapoart de activitate pe anul 2017186 Kb07.08.2018 11:26
 

 

Prietenul adevarat este acel care te sfatuieste de bine, nu acel care îti lauda nebuniile.

 

# Script pentru statistici