Email

C.R.F.P.A. Mehedinti

Este o institutie publica, cu personalitate juridica, in subordinea A.N.O.F.M., infiintata in anul 2008.
CRFPA Mehedinti se afla in partea de sud-vest a tarii, in Drobeta Turnu Severin, str. Serpentina Rosiori, nr. 1, oferind servicii de formare profesionala in judetele Mehedinti, Timis, Caras-Severin si Arad.
Servicii oferite:
Ofera servicii de formare profesionala in vederea dobandirii, mentinerii si ridicarii nivelului de competitivitate profesionala pe piata muncii.
Programele de formare profesionala sunt bazate pe competente asigurand dupa parcurgerea unui astfel de program dobandirea abilitatiilor si cunostiintelor cerute la locul de munca. Ca rezultat, agentii economici vor obtine angajati cu deprinderi practice, iar cursantii certitudinea ca prin abilitatiile dobandite sunt pregatiti pentru munca .

Pentru obtinerea calitatii serviciilor de formare profesionala oferite, C.R.F.P.A. Mehedinti are incheiate protocoale si parteneriate cu diversi agenti economici din judet pentru pregatirea practica, iar pentru pregatirea teoretica cu unitati de invatamant de profil .
Institutia noastra este pregatita sa actioneze impreuna cu agentii economici la identificarea nevoilor specifice de formare ale acestora, sa elaboreze si sa organizeze programe specializate pentru valorificarea aptitudinilor inascute si dezvoltarea de aptitudini tehnice .
Programele astfel dezvoltate garanteaza dobandirea deprinderilor necesare angajarii pentru fiecare absolvent.
In vederea satisfacerii cerintelor de orientare/reorientare profesionala C.R.F.P.A. Mehedinti are in desfasurare proiecte finantate din Fondul Social European pe diferite axe prioritare .
Obiectivele C.R.F.P.A. Mehedinti sunt atinse cu ajutorul personalului angajat, acesta organizand, coordonand, monitorizand activitatea de formare profesionala impreuna cu formatori si instructori de specialitate bine pregatiti profesional .

 

Image 1 title

type your text for first image here

Image 2 title

type your text for second image here

Image 3 title

type your text for third image here

 

Prietenul adevarat este acel care te sfatuieste de bine, nu acel care îti lauda nebuniile.

 

# Script pentru statistici